2017.
Válogasson kedvére!

Általános Szolgáltatási Feltételek


ÁSZF

 • A nyomtatas.hu mint szolgáltató
  • A vizuális kommunikációra szakosodott nyomtatas.hu mint Szolgáltató (Real Press Stúdió Kft. - 1211 Bp., Szállító u. 7., Telefonszám: 70/458-9998, kapcsolattartó: Szlabik Ákos, e-mail: akos@realpress.hu) webshopján keresztül, személyre szabott reklámanyagokat rendelhet minden olyan ügyfél, aki igénybe veszi on-line szolgáltatásunkat. A Megrendelő kiválasztja az előre elkészített sablonok alapján a terméket, majd a szerkesztő felületen keresztül testre szabja egyedi igényei szerint. A rendelési paraméterek alapján a Szolgáltató elkészíti a terméket, majd a Megrendelő által meghatározott módon kézbesíti azt. A webáruházban vásárolni lehet vendégként is, de egyes fizetési opciók, illetve a rendelés visszamondása csak regisztrált felhasználóknak elérhető. A termékek képei illusztrációk, azok eltérhetnek a valóságtól.
 • A szerződés
  • A szerződés nyelve magyar. A szerződés megkötése létrejön a Szolgáltató és a vásárló között, minden termék vásárlása után, a pénztári folyamat befejezésével. A Szolgáltatói szerződés írásban kötöttnek minősül, rendszerünkből visszakereshető. A szerződés bármikor letölthető oldalunkról, illetve megtalálható csatolt dokumentumként a visszaigazoló e-mailekben.
 • A rendelés menete
  • A vásárló kiválasztja a megfelelő terméket a webáruházból. A szerkesztő eszközök segítségével testreszabja és leellenőrzi a generált nézőképet. Beállítja a rendeléshez szükséges paramétereket. Darabszám, méret, anyag és a termékekhez tartozó egyedi opciókat. Ezután a pénztárba lépve meghatározza a szállítás helyét, módját, a számlázási címet. Kiválasztja a fizetés módját, majd a rendelés feladása előtt, áttekinti a rendelési adatokat. Végül feladja azt rendszerünkbe. A hibásan kitöltött termékek még szerkeszthetőek a fizetés előtt. A hibásan leadott rendelés a regisztrált felhasználóknak még visszamondható 3 órán belül. A szállítási költségek a vevőt terhelik, azok összege pénztári folyamatunkban ellenőrizhető.
 • Termékek jellemzői
  • Termékkínálatunk: nyomdai és dekorációs termékek, reklámeszközök (névjegykártya, meghívó, naptár, szórólap, roll-up, plakát, poszter, vászonkép, utcatábla, molinó, címke, zászló, képeslap, plasztikkártya). A Termékek eltérő technológiákkal és anyagokra készülnek, ezért azok tartóssága eltérő. Kérjük, olvassa el részletesen a specifikációkat a termékleírásban!
 • Garanciális feltételek
  • A Nyomtatás.hu által forgalmazott nyomdai és dekorációs termékek színtartóssága, szavatossága, a termékleírás alapján feltűntetett időtartamig áll fenn rendeltetés szerű használat esetén. A termék szállítása során keletkezett sérülés esetén, kérjük küldje vissza a termékünket és a meghatározott gyártási időn belül kicseréljük azt. A nem rendeltetés szerű használatból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni.
 • Elállási jog
  • A vásárló elállhat a termék vásárlásától 8 munkanapon belül, abban az esetben, ha az áruházból nem perszonalizált, egyedi szöveggel vagy saját fotókkal feltöltött terméket vásárolt. Ebben az esetben a személyre szabott terméket a Nyomtatás.hu kifejezetten a megrendelő késére egyedileg gyártotta le, azt másnak értékesíteni már nem tudja. További részletek a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 5§ olvashatóak. Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket a webáruház üzemeltetőjének. A vásárló nem kötelezheti az eladót a szállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli! A vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül, azonban kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítésére! A Nyomtatás.hu -nak mint üzemeltetőnek 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a vásárló számára a teljes vételárat, amennyiben élni kíván az elállási jogával a vásárló, és visszajuttatta a megrendelt terméket. A vételár visszatérítés lehetséges módját a vásárlónak közölnie kell a Nyomtatás.hu munkatársaival. A webáruház tulajdonosa köteles visszatéríteni a termék árán felül a termék kiszállításának költségét is a vásárló részére, amennyiben a termék vételárát szállítási díjjal terhelte. A vásárló kibonthatja, sőt ki is próbálhatja a megrendelt terméket, és ezt követően is élhet az elállási jogával 8 munkanapon belül. A webáruház tulajdonosa nem követelheti, hogy bontatlan állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, mint azt sem, hogy az eredeti számlával együtt.
 • Szolgáltatás költségei
  • A termékek ára és a szállítás költsége változik a megrendelt mennyiségtől. A nyomtatas.hu rendszer beépített kalkulátora folyamatosan tájékoztatja a megrendelőt a várható költségekről. A szállítás pontos költségeit a termék kosárba helyezése után aktualizálja a rendszer. A termék ellenértékét a Megrendelő előre utalással, bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel egyenlíti ki. Készpénzfizetés csak 20.000 Ft értékhatárig engedélyezett.
 • Teljesítési határidők
  • A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelést követő 3. órában átadja gyártásra a terméket. A papír alapú nyomtatott médiákat 3-5 munkanapon belül készítjük el. Egyéb médiák esetében technológiánként egyedi a vállalási határidő. Kérjük olvassa el részletesen a specifikációkat a termékleírásban. A rendszer a megadott e-mail címen értesíti a Megrendelőt a termék elkészüléséről. Ezután a termék átvehető a nyomtatás.hu telephelyén (1211 Budapest, Szállító u. 7.) hétfőtől-péntekig 9-17 óráig, vagy 48 órán belül kézbesíti a megadott címre.
 • Rendelés visszamondása
  • A vásárlást követő 3 órán belül a nyomtatás.hu rendszere lehetőséget biztosít a rendelés módosítására vagy törlésére. A rendszer ezután automatikusan átadja gyártásra a perszonalizált terméket. Ezután a Megrendelő a szerződéstől való elállásának jogát nem gyakorolhatja: 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről: 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot. c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Ez azt jelenti, hogy a Szolgáltató a 3 órás türelmi idő letelte után a gyártást átadja a digitális nyomda részlegnek, ahol a termék elkészül. A termék egyedi igények alapján kifejezetten a megrendelő kérésére készült el, azt másnak értékesíteni nem lehet.
 • Szerzői jogok
  • A nyomtatas.hu rendszerében található mintatermékek a Szolgáltató tulajdonát képezik, ezért azokat vízjelek védik. A megrendelő a perszonalizált terméket vízjelek nélkül a fizetés után kaphatja meg akár személyes, akár elektronikus módon. A megrendelő által feltöltött képek eredetével és minőségével kapcsolatban a nyomtatas.hu felelősséget nem vállal. A képgalériáinkban található stock fotókkal feltöltött termékek közül a festővásznak, hűtőmágnesek, egérpadok és a naptárak csak otthoni használatra rendelhetők. Céges megrendelés esetén kérjük töltse fel saját fotóit vagy érdeklődjön a licensz szabályokról. Nyomdai termékeket stock fotókkal feltöltve csak 250.000 példányszámig tudunk gyártani. Amennyiben a megrendelések száma ezt a korlátot elérte eltávolítjuk a fotót a rendszerünkből és lecseréljük másikra. A rendszerünk képtárában található fényképek megvásárolt stock fotók azok csak nyomtatott formában a termékeken használhatók. A képek webes vagy későbbi elektronikus felhasználása tilos. Amennyiben a megrendelő azt később máshol használja a jogi következményeket ő viseli. A fotók számítógépen vagy mobiltelefonon háttérképként vagy képernyővédőként való használata nem engedélyezett.
 • Egyéb törvényi rendelkezések
  • Az ÁSZF-ben nem részletezett kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, vonatkozó rendelkezései az irányadóak.
 • Vásárlói tájékoztató
  • A Vásárlói tájékoztató megtekintéséhez kattintson IDE !